BricsCAD

BricsCAD-regular

BricsCAD® biedt alle bekende .dwg 2D CAD functies, met daarnaast tijdbesparende tools en 3D Direct Modeling.

Met BricsCAD krijgt u meer voor minder.

 

maxresdefault1

 Download hier de GRATIS 30 dagen trial versie van BricsCAD !

BricsCAD is beschikbaar voor Windows, OS X en Linux.

familiarinterface

Herkenbare CAD interface

De BricsCAD interface ziet er meteen vertrouwd. Om gemakkelijk te kunnen navigeren door tekeningen biedt BricsCAD nu de ribbon-interface, en de Look From widget. De ribbon biedt een nieuwe manier van toegang tot tools: met behulp van een interface met tabbladen in plaats van werkbalken.

quad

Intelligent Quad cursor for easy CAD drawing

Speed up your workflow with the Quad™ cursor. With the redesigned context-sensitive cursor, easy CAD drawing is just a click away.

2ddrafting

Uitgebreid 2D tekenen

Creëer uw technische tekeningen, plattegronden en layouts en annoteer uw ontwerpen snel.

3dmodeling

Direct 3D modellering

BricsCAD biedt krachtige tools voor 3D direct solid modeling, gebruik makend van onze geometric constraints solver. 3D direct modeling operations zijn mogelijk op elke ACIS solid geometry, of deze nu is aangemaakt in BricsCAD of is geïmporteerd. Werkt u aan een complex ontwerp? BricsCAD’s direct editing mogelijkheden behouden de design intent van uw 3D model, hetgeen het werken aan complexe ontwerpen aanzienlijk eenvoudiger maakt.

apps

Applicaties

Gebruik innovatieve third-party applicaties voor vele vakgebieden. Sedert januari 2010 bieden wij onze GeOpus software ook aan als applicatie voor BricsCAD. BricsCAD biedt applicatie ontwikkelaars perfecte API compatibiliteit. Dit heeft als resultaat dat de functionaliteit van de GeOpus software IDENTIEK is ongeacht de gebruikte basis software BricsCAD of AutoCAD. BricsCAD is een uitstekend (Auto)CAD alternatief met ongekende DWG compatibiliteit.
cloud

Cloud connectie

Bekijk, annoteer en plaats revisies van uw .dwg’s in de cloud.

3D_modelling