Combineer het beste van twee werelden: GeOpus codering en Leica lijnenwerk

LEICA

Combineer nu het beste van twee werelden: het Captivate/Viva lijnenwerk met de GeOpus constructie codes. Geef GeOpus constructie codes naar keuze in via “vrije codes” (free codes) of “opmerkingen” (annotations) en genereer bovenop het standaard lijnenwerk parallelle lijnen, loodlijnen, huisnummers, haakse hoeken, (gealigneerde) teksten, meetkundige figuren enz. Klik hier voor een korte demo.

Gebruik de Captivate/Viva software voor het starten en beheren van lijnen (object codes met automatische lijnnummering) en het definiëren van bogen. Of werk als alternatief met enkel rechte lijnen aangevuld met de vertrouwde GeOpus boog definities (B/BB).

Het Leica HeXML formaat wordt nu vertaald naar het nieuwe GeOpus veldboek formaat (*.geo). Dit nieuwe GeOpus veldboek formaat maakt het mogelijk ook volgende punt informatie te verwerken:

  • reflector- en antennehoogtes,
  • punt kwaliteit (3D, xy en z),
  • punt klasse (TPS / GPS met aantal gebruikte satellieten),
  • URL’s naar foto’s

Deze data kan u vervolgens via de GeOpus tooltip weer visualiseren in uw vertrouwde BricsCAD/AutoCAD omgeving.

Geen geknoei meer met codelijsten !

Exporteer nu uw GeOpus codetabel, met behoud van groepen, in één tijd naar een Captivate of Viva codelijst. De geëxporteerde codelijst bevat bovendien ook een default groep met alle voorgedefinieerde GeOpus constructiecodes inclusief hun (al dan niet verplichte) attributen. U kan dus onmiddellijk aan de slag.

XML -> GEO

Dankzij het universele XML formaat behoort het definiëren van format files (FRT) voor export van Leica GSI of CSV data eveneens tot het verleden. Een XML naar GeOpus veldboek conversie volstaat om uw data te importeren.

Meer informatie? info@geopus.be of 013/290.640

Leave a Reply