Het verwerken van uw meetgegevens was nog nooit zo eenvoudig.

NIEUW !

De behoeften van landmeters, ingenieurs, topografen en werfleiders voor het verwerken van meetgegevens zijn heel divers. GeOpus lanceert daarom de GeOpus LT versie. Deze GeOpus versie is echter niet zomaar een afgeslankte versie van GeOpus. Het is een bundeling van de meest populaire GeOpus functies welke herwerkt zijn of volledig herontwikkeld:

  • RECHTSTREEKSE XML import: het verwerken van meetgegevens was nog nooit zo eenvoudig ! GeOpus LT leest rechtstreeks uw XML files, geen veldboek conversie noodzakelijk. De nieuwste Captivate software van LEICA biedt de gebruiker bovendien zeer interessante coderingsmogelijkheden, GeOpus LT verwerkt de Captivate codering en maakt bovendien gebruik van de op uw toestel gedefinieerde codelijst ! U hoeft in GeOpus LT bijgevolg zelfs geen codetabel of template te definiëren in de CAD omgeving. GeOpus koppelt tevens eventuele geregistreerde foto’s aan de meetpunten. Dankzij het gebruikmaken van XML data kan u via de GeOpus Tooltip over veel meer puntinformatie beschikken (o.a. ook punt kwaliteit).
  • volledig herwerkte en dialoog gestuurde UITZETFUNCTIES (met import naar uw toestel via XML of CSV). Nieuw is ook het gebruik van BricsCAD/AutoCAD tables en dynamische coördinaten annotatie.
  • nieuwe en snellere DTM functies, selecteer nu willekeurige 3D objecten op layer niveau.
  • met de nieuwe QUICKVOL functie kan u het volume van gemeten stocks berekenen binnen 1 seconde !

Leave a Reply